Onze Werkwijze

Het polijsten van een auto
Om er voor te zorgen dat u auto ons pand weer helemaal schoon en glimmend verlaat gaan wij gestructureerd aan het werk.

Wassen

Door als eerste de auto zeer uitgebreid te wassen en daarna te drogen, zorgen we er voor dat de auto zeer schoon is voor dat wij hem gaan poetsen.

Interieur reinigen

Terwijl de auto aan het drogen is gaan wij alvast bezig met het interieur van de auto. Voor het grove vuil in de auto gebruiken wij een sterke stofzuiger die het vuil zeer goed uit te bekleding haalt. Zodra al het vuil uit u auto is gaan wij

het dashboard reinigen. Hierbij gaan we alle hoekjes bij langs voor een zo schoon mogelijk resultaat.

Polijsten

Zodra we hier mee klaar zijn is de auto volledig op gedroogd en gaan we de auto polijsten. Dit zorgt er voor dat de auto zijn oorspronkelijke glans weer terug krijgt.

Motorruimte reinigen

Als we hiermee klaar zijn moet de lak even rusten waardoor wij tijd hebben om uw motorruimte te reinigen. Hierbij zorgen we er voor dat de motorruimte er weer netjes wordt zonder de electronica onder de motorruimte te beschadigen. Hier gaan wij zeer zorgvuldig te werk voor een maximaal resultaat.

 

Kunststof behandelen

Om de ongelakte kunststof delen van de auto goed te beschermen behandelen we het kunststof rondom de auto. Hierdoor krijgt het anders zo grijze kunststof zijn oorspronkelijke zwarte kleur weer terug. Daarnaast behandelen we de wielen waardoor de banden weer een mooie zwarte glans krijgen.

Ramen reinigen

Natuurlijk reinigen we de ramen van binnen en buiten zodat u weer fijn naar buiten kunt kijken in uw auto.

In de Wax

Uiteindelijk zetten we de auto in de wax om een nog mooiere glans te krijgen op de auto.

Neem contact met ons op

Spreekt onze werkwijze u aan, neem dan gauw contact op voor een afspraak.

StandOut (online) Reclame